600 gr piept pui;200 gr faina; 1 ceapa;300 gr ciuperci;100 ml vin alb;150 gr smantana Covalact de Tara ; 100 gr cascaval;ulei;zeama de la o lamaie;patrunjel proaspat; sare si piper.
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui subtire, in 4 bucati cat de cat egale, se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins. Daca nu vreti sa prajiti carnea, aceasta se poate face si pe gratar. Pregatim sosul: calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam ciupercile taiate felii, se stinge cu zeama de lamaie si vin, se adauga smantana si cascavalul ras si se amesteca pana devine un sos. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul se pune pe feliile de piept de pui si se presara patrunjel proaspat tocat marunt.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...