Mai multe rețete

pestisorul de aur

Ingrediente:

Ingrediente
1 iuart natural
5 cartofi
2oua
1conserva ton maruntit
1 lamaie
putina sare si piper
Mod de preparare:

se curata cartofi si se pun la fiert cu putina sare,intre timp se face maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert(eu la maioneza adaug si putina zeama de lamaie ca sa nu fie grea). cand cartofi au fiert,se scurg de apa ramasa si se paseaza ca pentru pireu dupa care adaugam conserva de ton scursa de zeama,maioneza,si iaurtul, amestecam totul usor si asezonam cu sare si piper dupa gust. Compozitia obtinuta o asezam pe un platou si o modelam sub forma de peste dupa care trecem la decorare, aici fiecare face dupa imaginatie. eu am decorat cu bucatele de coaja de lamaie si o bobita de piper pentru ochi,dar puteti folosi si capere nesarate,sau orice doriti. eu am reusit cu ajutorul acestei retete sa o fac pe fetita mea sa manance peste. pentru reteta puteti alege orice fel de peste doriti. pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul