Peste la cuptor cu legume
Mai multe rețete

Peste la cuptor cu legume

Ingrediente:

ardei gras -1 buc.
ceapa - 2 bucati,
rosii - 2 bucati,
ciuperci - 300 grame,
2 morcovi, 1kg. de novac, sare, piper dupa gust, patrunjel verde, usturoi, pasta de tomate.
Mod de preparare:

Se taie ceapa solzisori, ardeiul, morcovul rondele, rosiile si ciupercile feliute, usturoiul se toaca. Se calesc toate legumele si se adauga putina apa. Se aseaza patul de legume in tava iar peste el se pune pestele prajit si rosiile taiate rondele.
Se introduc la cuptor timp de 30 de minute.
Pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul