- 4 pastravi
- 2 cepe
- 250 ml de vin alb
- 50 g de unt
- 300 g de ciuperci
- 50 g de smantana
- 1 lingura ulei de masline
- foi de dafin
- sare si piper
Mod de preparare:
Pestele se curata si se sareaza si pipereaza. Ceapa o tocam marunt si o asezam intr-o tava adanca. Punem apoi pestele deasupra, foile de dafin si vinul alb.acoperim tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, iar cand s-a incins adaugam untul si apoi ciupercile dupa ce untul s-a topit. Cand ciupercile s-au calit se pune sare si piper dupa gust si se pastreaza la cald.
Scoatem pestele de la cuptor, iar sosul in care s-au facut il punem in tigaia in care am facut ciupercile si il lasam sa dea cateva clocote pana scade. Adaugam smantana peste sos si se mai lasa sa dea un clocot scurt. Se amesteca foarte bine pentru omogenizare si se adauga sare si piper dupa gust. Indepartam pielea de pe pastrav si il punem pe platou acoperit cu un strat fin de sos si alaturi de ciuperci.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...