Mai multe rețete

Paste fainoase cu smantana de COVALACT SI CU CASCAVAL RASAT TOT PRODUS COVALACT

Ingrediente:

paste fainoase 500g, sare,0,3g, cascaval o,80g, smantana 350g
Mod de preparare:

Depinde pentru cate persoane se face meniul,.,Eu scriu pentru 4. Se pune pasta fainoasa 500g intr-un oala in care este apa punem sare 03g se fierbe 20 minute se seinsoare din apa se amesteca cu smantana si se pune in portie in fsrfurie ,.,deasupra se seraseaza cascaval dupa placere circa 20g ,.,
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul