unt,vin alb, ciuperci, kaizer, paste , smantana si cascaval dupa gust sare si piper
Mod de preparare:
ciupercile dupa care se adauga kaizerul. Intr-o tigaiei se adauga putin unt in care sa calesc ciupercile. Se adauga sare pentru a lasa un pic de suc Separat s-au oparit foarte putin pastele. Cand ciupercile si kaizerul sunt calite se adauga 30 secundde pastele dupa care se adauga vin alb circa 50-75 ml(de preefrinta dulce). Se lasa 3-5 minute dupa care se adauga smantana si se amesteca continuu , totul la foc mic . Se amesteca pana se omogenizeaza circa 5-7 minute. Se ia de pe foc se serveste calde cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...