200 gr paste colorate , 2 rosii, 1 ceapa rosie, 30 gr smantana, 2 galbenusuri, 50 ml ulei porumb, marar, sare, 30 gr cascaval.
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Ceapa se taie fideluta, se caleste in ulei, apoi se adauga rosiile rase. Se lasa sa fiarba. Se adauga smantana, galbenusurile, pastele. Se mai lasa 5 min sa fiarba. Se adauga verdeata.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...