Pasca racoritoare cu fructe
Mai multe rețete

Pasca racoritoare cu fructe

Ingrediente:

1 x buc. praf de copt
1 x buc. unt
6 x buc. oua
100 x ml ulei
1 x varf sare
4 x lingura zahar
4 x lingura faina alba
10 x gr esenturi
2 x lingura cacao
500 x gr branza de vaci
50 x gr stafide
900 x gr suc fara acid
2 x buc. budinca
Mod de preparare:

Mixam galbenusurile cu zaharul bine si adaugam treptat uleiul.Separat amestecam faina cu cacao si
praful de copt dupa care o adaugam in ploaie peste galbenusuri.Spre sfarsit incorporam totul cu
albusurile batute spuma cu un praf de sare.Turnam aluatul intr-o tava unsa cu margarina sau unt si
tapeata cu faina dupa care dam la cuptor la temperatura constanta timp de 25-30 min.
Frecam bine untul/margarina cu zaharul dupa care adaugam branza,esenturile,stafidele si mixam bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Preparam budinca dupa instructiuni numai ca in loc de lapte vom folosi suc fara acid.
Scoatem blatul de la cuptor,lasam putin la racit,turnam branza uniform dupa care budinca(cand este
calda).Putem orna cu ce fructe dorim noi.Eu am folosit capsuni si suc de portocale.Ininte sa o servim o dam la rece cateva ore.Pofta buna!!!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul