4 cutii branza de vaci Covalact de Tara
900 gr smantana Covalact de tara
15 oua
50 gr unt Covalact de tara
200 gr faina
300 gr zahar
200 gr stafide
200 gr lamaie confiata
4 plicuri zahar vanilat
coaja lamaie si portocala
Mod de preparare:
Se bat ouale cu zaharul spuma, se incorporeaza branza, smantana, zaharul vanilat, stafidele inmuiate in lapte, fructele confiate.
Se incorporeaza faina, in ploaie.
Se unge tava cu unt si se aseaza compozitia. Se da la copt.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...