700 gr branza dulce de vaci
6 oua mari
400 gr smantana
200 gr unt
200 gr zahar
4 linguri de gris
4 linguri de faina
200 gr stafide
semintele de la o pastaie de vanilie
700g branza de vaci Covalact de tara;6 oua,400g smantana Ardeleneasca;200g unt;200g zahar;4 linguri de gris;4 lnguri de faina;2 plicuri de zahar vanilat
Mod de preparare:
Punem ouale intr-un castron incapator, adaugam zaharul si zaharul vanilat si batem bine totul cu un tel. Adugam apoi branza si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Adaugam apoi faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine,adaugam samantana si la sfarsit, stafidele. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor la foc mediu pentru 75-90 de minute. Lasam pasca sa se raceasca, o scoatem din tava si o servim .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...