Pasca fara aluat
Mai multe rețete

Pasca fara aluat

Ingrediente:

Branza de vaci covalact 700g, 2linguri faina, 150g stafide, 3linguri lapte praf, 5oua intregi, 10linguri zahar tos, 250ml smantana covalact, 100g unt topit covalact, coaja de lamaie, vanilie si rom.
Mod de preparare:

1. Se freaca branza de vaci cu un praf de sare, galbenusurile, zaharul, laptele praf, faina, stafidele, untul topit si mirodeniile.
2. Se amesteca pana se omogenizeaza.
3. Se adauga albusurile spuma in toata compozitia.
4.Se coace la cuptor in cratita unsa si tapetata cu faina, circa o ora. Pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul