Branza de vaci covalact 700g, 2linguri faina, 150g stafide, 3linguri lapte praf, 5oua intregi, 10linguri zahar tos, 250ml smantana covalact, 100g unt topit covalact, coaja de lamaie, vanilie si rom.
Mod de preparare:
1. Se freaca branza de vaci cu un praf de sare, galbenusurile, zaharul, laptele praf, faina, stafidele, untul topit si mirodeniile.
2. Se amesteca pana se omogenizeaza.
3. Se adauga albusurile spuma in toata compozitia.
4.Se coace la cuptor in cratita unsa si tapetata cu faina, circa o ora. Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...