6 oua, 700 gr branza de vaci Covalact de tara, 400 gr smantana, 4, linguri faina, 4 linguri gris, 200 gr zahar, 200 gr unt, zahar vanilat, esenta rom 200 gr stafide
Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu zaharul si vanilia, se pune branza de vaci si se amesteca bine. Se puneuntul, faina cate putin, grisul, smantana si stafidele. Se pune compozitia in tava unsa cu unt si se lasa la cuptor pana devine aurie. Pofta buna !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...