1 kg branza de vaci
250 ml smantana
1 plic budinca de vanilie
6 oua
6 linguri de faina
200 g stafide
200 g zahar pudra
esenta de vanilie
praf de copt
coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Branza se amesteca cu galbenusurile, zaharul si smantana. Se adauga apoi budinca praf, faina si praful de copt.
Se amesteca bine toate aceste ingrediente. Se pune coaja rasa de lamaie, vanilia si stafidele. Albusurile se bat spuma si se adauga la final. Tapetam vasul pentru copt si adaugam compozitia.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...