1 kg branza vaci Covalact,1 plic budinca vanilie praf,250ml smantana Covalact,6 linguri faina,6 oua,200gr zahar pudra,200 gr stafide,1 lingurita praf de copt,coaja rasa de lamaie,vanilie
Mod de preparare:
Amestecam branza cu galbenusurile , zaharul si smantana. Adaugam apoi praful de budinca, faina si praful de copt si omogenizam. Punem coaja rasa de lamaie , vanilia si stafidele care au fost inmuiate prealabil fie in apa fiarta fie in esenta de rom.
La final adaugam albusurile batute spuma tare si amestecam usor , cu o lingura de lemn.
Tapetam forma de copt cu margini detasabile cu hartie de copt si turnam compozitia .
Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste putin deasupra.Chiar daca la mijloc va paree ca e moale,dupa ce se raceste are consistenta potrivita.Se taie cand ste rece
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...