-10 oua
- o cutie de smantana Smântâna Covalact de Tară 15% grasime
-1 kg de branza grasa de vaci Covalact de Tara ( adica 5 cutiute de 200 grame )
- 10 pliculete de zahar vanilinat
-500 gr stafide
-o lingura de miere
Mod de preparare:
Se pun stafidele in apa sau lapte la inmuiat. Se bat oualele, se adauga smantana, branza . Se pune si lingura de miere si stafidele, Se opresc cateva stafide pentru a pune si deasupra.
Se pune intr-o tava rotunda hartie de copt, se toarna compozitia, se presara stafidele si se da la cuptor 30-40 de minute. Este delicioasa si se mananca pana la ultima bucatica. Pofta Buna si Paste
Fericit !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...