Aluat:faina 300 gr, lapte 10 linguri, zahar 250 gr, 2 galbenusuri de ou, unt de covalact 100 gr si 25 gr drojdie
Umplutura 700 gr branza dulce de vaca, smantana Covalact 200 gr, faina 2 linguri, oua 3 si zahara 200 gr
Mod de preparare:
Preparam aluatul asfel: faina o punem intr un castron si facem in mijloc o gol unde punem ouale laptele, zaharul, untul de la temperatura camerei si drojdia si incepem sa framantam bine aluatul pana se omogenizeaza, dupa care lasam la crescut putin.
Separat pregatim umplutura amestecand branza de vaci cu smantana, faina,ouale, zaharul si esenta de vanilie, dupa gust.
Jumatate din aluat il intindem bine si il punem intr o tava rotunda unsa cu unt, adaugam umplutura si apoi restul aluatului.
Ungem pasca cu ou baut bine si dam totul la foc mic pentru 40 de minute
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...