Pentru pandispan :
- 3 oua
-3 linguri de zahar
-3 linguri de faina
Pentru compozitia de ciocolata:
- 50 gr ciocolata cu lapte
-2 oua
-1 plic zahar vanilat
-125 ml lapte
-50 gr unt sau margarina
-75 gr zahar
-20 gr cacao
-20 gr faina
Mod de preparare:
Pandispanul : Se bat albusurile spuma , dupa care se adauga pe rand galbenusurile si se omogenizeaza bine. Faina se incorporeaza amestecand de jos in sus cu o lingura de lemn.
Compozitia de ciocolata: Ouale impreuna cu zaharul , laptele , cacaoa , ciocolata si faina dizolvata cu putin lapte se pun intr-o cratita la foc mic si se amesteca incontinuu pana la omogenizare. Compozitia astfel se lasa la racit, dupa care se adauga untul la temperatura camerei.
Pandispanul se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 13 minute , dupa care se scoate si se adauga compozitia de ciocolata si se da inapoi la cuptor pentru inca 25 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...