Pasca cu ciocolata
Mai multe rețete

Pasca cu ciocolata

Ingrediente:

Faina alba calitate superioara 1 pah paharul de 200ml
Zahar 2 pah 1 pahar pentru aluat, 1 pt umplutura si plus 4 linguri de zahar pt glazura.
Oua 3 buc 1 ou pt blat si 2 pt umplutura
Lapte 0.5 pah
Unt 200 g + 2 linguri pt glazura si untul sa fie moale, la temperatura camerei
Branza de vaci 500 g
Praf de copt 1 buc 1 plic de 10g
Cacao pudra 4 linguri 2 pt blat si 2 pt glazura
Esenta de vanilie 2 buc una pt blat si alta pt branza
Mod de preparare:

Facem primul blatul de cacao:
Intr-un bol se amesteca 100g de unt moale cu 1 pahar de zahar. Mixati compozitia cu un tel sau mixerul.
Apoi adaugati 1 ou si amestecati bine pana devine o compozitie mai cremoasa.
Acum adaugati jumatatea de pahar de lapte, amestecati bine.
Adaugati faina amestecata cu praful de copt - mixati bine.
Si ultimele sunt vanilia si praful de cacao - 2 linguri, amestecati bine - acesta va fi blatul maro, de ciocolata pentru pasca.
Intr-un bol sau robot puneti branza de vaci, 2 galbenusuri, 1 pahar de zahar, 100g de unt moale si vanilie.
Bateti albusurile de la cele 2 oua (galbenusurile le-am pus in branza) spuma tare.
Amestecati compozitia de branza cu albusurile batute spuma, mai bine o faceti cu o paleta, cu miscari de sus in jos.
Pentru pasca folositi o tava rotunda adanca, de preferat cu peretii detasabili. Luati cu o lingura cate putin din restul de aluat de cacao si puneti deasupra peste umplutura de branza.Am pus la copt.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul