Pentru aluat(compozitie maro):
-200g margarina;
-200g zahar;
-100ml lapte;
-4 oua;
-1 plic praf de copt;
-1 lingura zeama de lamaie;
-2 linguri cacao;
-200g faina;
-50g margarina pentru uns tava.
Pentru umplutura:
-500g branza dulce;
-200g smantana;
-200g margarina;
-300g zahar;
-4 oua;
-150g faina;
-1/2 esenta de vanilie;
-1/2 esenta de rom;
-50g stafide.
Mod de preparare:
1. Pentru compozitia maro:
- se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca margarina cu zaharul, se adauga treptat galbenusurile, laptele,praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacao si faina cernuta.
2. Pentru umplutura cu branza:
-se mixeaza branza proaspata de vaci cu margarina, smantana,zaharul, faina si ouale. Se pun aromele si stafidele inmuiate si scurse, apoi se omogenizeaza.
Intr-o tava cu dimensiunile de 25*35cm, unsa cu margarina si tapetata cu faina,se toarna jumatate din compozitia maro, apoi se pune umplutura cu branza si deasupra se pune restul de compozitie maro.
Se coace la foc mijlociu, timp de 40 minute.
POFTA BUNA!!!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...