pentru aluat:-70g margarina,120 g faina,70g zahar,2 galbrnusuri
pentru umplutura:-1kg branza dulce de vaci,100g unt,8 galbenusuri,200g smantana,200g zahar,150g stafide,2-3 linguri faina,2 plicuri zahar vanilat,1 esenta vanilie,un praf de sare.
Mod de preparare:
pentru aluat:-se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,adaugi margarina,apoi faina si framanti un aluat omogen.
umplutura:-se paseaza branza de vaci,se freaca cu untul,se adauga 8 galbenusuri,smantana,zaharul,faina,zaharul vanilat,esenta de vanilie,stafidele,un praf de sare si se omogenizeaza compozitia.
montare:eu am o tava cu model de cosulet cu oua si am colorat ouale,fundita si un pic din cosulet cu cacao(o parte de aluat am amestecat cu cacao),am impartit aluatul cu cacao in locurile mai sus mentionate,apoi am adaugat umplutura de branza peste care am revenit cu o foaie de aluat.am dat la cuptorul preincalzit 30 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...