300gr.faina de grau,o jumatate de cub de drojdie,300 gr.branza dulce de vaci,2 linguri de smantana,100gr stafide,4 oua,1 plic zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 ml.iaurt.200 gr.zahar
Mod de preparare:
Se cerne bine faina intr-un vas peste care adaugam drojdia topita cu un pic de apa calduta ca de vara si 2-3 linguri de zahar topit,adaugam coaja de lamie,un ou,iaurtul caldut si facem un aluat potrivit de tare ,pe care il lasam sa creasca cu un prosop le vas si vasul sa fie pus pe o pernuta .Intr-un vas punem branza dulce,peste care adaugam samantana,zahat vanilat ,zahar,ouale,stafidele si mestecam bine pana obtinem o pasta omogenizata.Cand aluatul a crescut facem o foaie pe care o asezam intr-o tava rotunda unsa cu ulei,pe margini vom pune un inel impletit in doua din aluat si in mijloc adaugam pasta de branza obtinuta si ungem pasca cu un ou batut cu o lingura de zahar,peste care adaugam o mana de stafide si dam tava la copt la foc potrivit cam o ora,cand scoatem tava din cuptor ungem pasca cu un pic de miere de albine
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...