Va prezint in continuare ingredientele necesare pentru prepararea retetei de pasca cu branza:
pentru aluatul necesar retetei de pasca cu branza:
faina- 550 gr,
lapte caldut – 250 ml,
zahar tos – 180 gr,
unt topit – 80 gr,
sare- un varf de cutit,
coaja de la o lamaie,
un pliculet de drojdie uscata – 5 gr,
galbenusuri -2.
pentru umplutura necesara prepararii retetei de pasca cu branza:
branza de vaci – 500 gr,
zahar tos – 150 gr,
zahar vanilat – 1 pliculet,
rom – o fiola,
galbenusuri – 6 buc,
stafide – 100 gr,
gris- 20 gr,
smantana – 2 linguri,
pentru uns pasca cu branza:
galbenus – 1,
lapte- 20 ml,
miere pentru uns pasca cu branza la sfarsit.
Mod de preparare:
Pasca cu branza – mod de preparare:
Ingredientele enumarate le puneti in ordina urmatoare: laptele caldut, untul topit, galbenusurile, zaharul, sarea, coaja de la o lamaie, faiana si la final drojdia uscata. Alegem un program de framantare si dospire de aproximativ 1,20 min. Va iesi minunat va garantez. In cazul in care nu detineti o asemenea comoara, puneti toate ingredientele intr-un bol si framantati timp de 20-30 min. Acoperiti bolul cu un prosop si lasati-l la dospit pentru 30 min-45 min.
In acest timp punem stafidele intr-un bol mic cu putina apa si 1/4 din fiola de rom. Le lasam pentru 30 min. sa se inmoaie, iar apoi le trecem prin strecuratoare.
Facem umplutura pentru pasca cu branza cu ingredientele enumerate mai sus pentru aceasta. Apoi adaugam si stafidele.
Pregatim o forma detasabila, o ungem cu putin unt si o tapetam cu faina. Impartim aluatul in doua si o bucata o intindem intr-o forma rotunda
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...