ptr aluat 500 g faina,500 ml lapte Covalact,10 drojdie proaspata,150 g zahar,50 ml ulei ,3 2 oua,un praf de sare,esente, ptr umplutura 1 kg branza de vaci Covalact de tara,100 g zahar,sare,esente,3 oua
Mod de preparare:
Se face un aluat de cozonac care dupa ce a crescut se modeleaza si se pune in tava rotunda tapetata cu hartie de copt.Se toarna umplutura si se da la cuptor ptr 30 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...