ingrediente: 1 kg faina, 4 oua, 200 zahar, 1 cub de drojdie, 1 lingurita de sare, esenta de vanilie, 100 grame sana Covalact, 50 g lapte
Mod de preparare:
Se bat bine albusurile , se adauga zaharul, iar apoi se adauga si galbenusul. Drojdia se face cu o mana de zaharsi o cana de lapte caldut. La framantat se pune sana,entru a face aluatul mai pufos si gustos. Branza - se amesteca 750 g. branza dulce de vaci cu 50 grame stafide,250 g. zahar, esenta de vanilie , doua oua si 4 linguri de smantana.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...