10 oua 10ling zahar 10 ling zahar ,10 ling faina 7 ling ulei o jumatate de gk brinza proaspata de vaci si stafide
Mod de preparare:
se bat albusurile spuma se adauga cite o lingura de zahar batinduse mereu apoi galbenusurile
,apoi uleiul si faina se tapeteaza o cratita in care se toarna blatul si se da la cuptor la jumatate de ora se adauga brinza si apoi se coace pina la final nu inainte de ase pune stafidele
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...