600g branza,6oua, 350g smantana Covalact, 170g unt Covalact, 200g zahar,4linguri gris, 5-6linguri faina,150g stafide, 2plicuri zahar vanilat, esenta rom
Mod de preparare:
-se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se incorporeaza untul (la temperatura camerei), faina, grisul, esenta rom; la final se adauga smantana si stafidele; se coace la foc mediu 40-55minute
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...