1 kg branza de vaci Covalact de Tara; 150 g stafide; 5 oua; 200 g zahar; 1/2 pachet de unt Covalact de Tara; 4-5 linguri de faina sau gris.
Mod de preparare:
Ouale se separa, galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, untul, arome si zahar vanilat.
Compozitia se amesteca cu branza si faina sau grisul, se adauga stafidele si la final albusurile batute spuma. Trebuie sa aiba o consistenta pufoasa. Se coace!
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...