albenus de ou 1
unt 100
albusuri de ou 10
faina alba 130
zahar pudra 250
vanilie
branza de vaci 200
smantana Covalact 1000
zahar 40
praf de copt 1/2
otet
Mod de preparare:
1 kg smantana groasa pusa la scurs pe faina de porumb, de cu seara Dupa ce se scurge smantana, se adauga 200g branza de vaci, data prin sita, vanilie, zahar pudra (250-300g) si 2 linguri de faina - 10 albusuri, batute spuma, cu o lingura de zahar se vor incorpora in compozitia de mai sus, amestecand incet, incet Se face un blat de aluat, dupa cum urmeaza: - 100g de unt - 1 galbenus - 40g zahar - 130g faina - jumatate de plic de praf de copt, stins cu otet Din toate acestea se face un blat, care se va intinde in tava cu mana, dupa care se pune compozitia de mai sus. Se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute. Cand pasca este rumena deasupra, se scoate din cuptor si se serveste cu incredere
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...