600 g faina
130 ml lapte
130 ml apa calda
85 g unt topit
155 g zahar
1 plic drojdie uscata
2 galbenusuri
sare
umplutura:
350 g branza dulce de vaca
zahar vanilat
esnta rom
lamaie
15 g gris
25 g faina
2 oua
110 g stafide
4 linguri zahar
Mod de preparare:
Se prepara aluatul din ingredientele specificate si se lasa la crescut. Se imparte coca in doua parti, se face o foaie rotunda care se pune in tava. aluatul ramas il impletim si il punem in tava, in mijloc se aseaza umplutura. Se baga la cuptor 45 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...