700 gr branza dulce de vaci
6 oua mari
400 gr smantana
200 gr unt
200 gr zahar
4 linguri de gris
4 linguri de faina
200 gr stafide
semintele de la o pastaie de vanilie
Mod de preparare:
se pun ouale intr-un bol se adauga zhrul si se amesteca foarte bine si cu pastaile de vanilie se adauga branza se amesteca foarte bine igredientele se adauga untul la temperatura camerei si se incorporeaza foarte bine se adauga faina si se incorporeza foarte bine se adauga si grisul putin cate putin se adauga smntana si se incorporeaza foarte bine se adauga stafidele se amesteca bine se pune in tava unsa si tapetata cu faina se pune compozitia in tava si se da la cuptor la temperatura de 170 grade C pentru 50 de minute sau pana cand pasca este rumenita frumos.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...