500 g faina,3 oua,esente,150g zahar,200g branza vaci,25g drojdie,stafide,gris
Mod de preparare:
Se framanta aluatul in care se pune faina,esente,1 ou 50g zahar si drojdia.Se lasa sa cresaca si separat se face compozitia de branza,dupa ce a crescut aluatul se pune in tava deasupra se pune branza si se unge cu un ou,se da la cuptor circa 30 minute
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...