1 pachet de praf de copt, 3 linguri de faina, 2 lingurite de vanilie, 500 g branza de vaca Covalact de tara, 6 linguri de zahar, 125 g unt, 6 oua, 50 g stafide inmuiate in coniac, 1 lamaie.
Mod de preparare:
Amesteca bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de unt. Adauga apoi zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Amesteca-le din nou si adauga si praful de copt stins in zeama de lamaie, albusurile de la oua batute spuma, stafidele si coaja de lamaie rasa.
Pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si coace-o la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...