250 gr branza de vaci covalact de tara
150 gr faina
1 ou
2 linguri gris
2 linguri zahar
ulei pentru prajit
1 lamaie(coaja)
smantana
dulceata de afine sau fructe de padure (merge cel mai bine) :)
1 lingurita bicarbonat stins
Mod de preparare:
Se amesteca branza de vaci cu zahar,ou, gris, coaja de lamaie, un vf de sare, bicarbonat stins in zeama de lamaie si faina pana rezulta un aluat moale dar care poate fi modelat .Formam bile, pe care le gaurim in mijloc cu coada la lingura ,si niste bilute mai mici pentru capac .
Prajim papanasii in muuuult ulei bine incins .
Se servesc cu smantana Covalact de Tara si dulceata .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...