450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Mod de preparare:
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Turnam cate putin lapte, apoi faina (care afost amestecata cu praful de copt) si alternam pana se termina.
Albusurile le batem spuma si le incorporam usor cu o lingura in amestecul de galbenusuri.Omogenizam.
Incingem bine o tigaie de teflon, o ungem cu unt/marga si punem cam un sfert de polonic de compozitie.Cand incepe sa se formeze gauri , intoarcem pancake-ul.Cca intr-un minut este gata.Le ungem cu ce avem chef (dulceata, crema de ciocolata si bineinteles siropul de artar cu care se mananca ele de fapt; de aceea nici nu se pune zahar in compoz. pt.ca ar iesi mult prea dulci)
Eu am pus dulceata de mure si de zmeura.
Sunt incredibil de pufoase!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...