4 oua fierte tari, 2 linguri de pate de ficat, o lingura de unt "Covalact de tara", sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare:
Ouale se fierb tare, se curata de coaja si se taie in doua, pe lung. Se scot galbenusurile, care se paseaza, apoi se amesteca cu pate-ul si untul "Covalact de tara", pana obtinem o pasta omogena. Apoi se condimenteza dupa gust cu sare si piper. Albusurile se umplu cu aceasta pasta, dupa care se orneaza cu cateva frunze de patrunjel.
Sunt perfecte pentru Pasti si absolut delicioase datorita untului "Covalact de tara"!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...