10 oua
300 g pateu
200 g mustar
1/2 lingurita sare
un varf cutit piper
l/2 lingurita concentrat de legume.
Mod de preparare:
Fierbi ouale bine, apoi le cureti, le tai in 2 si le scoti galbenusul.
Amesteci galbenusurile cu pateul, sarea, concentratul de legume, piperul, mustarul, pana obtii o pasta.
Umpli jumatatile de oua cu aceasta pasta, iar, la final, ornezi ouale umplute cu o frunzulita de
patrunjel, o jumatate de maslina sau cu un cubulet de ardei gras rosu.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...