5oua,1 lingurita de piper negru,300g carnati de porc,140 g de sunca,1 lingurita de cimbru,patrunjel,tocate,100g de pesmet,100g de faina,ulei,muraturi.
Mod de preparare:
1.Adu o cratiță cu apă la punctul de fierbere și scufundă în ea 4ouă întregi.Fierbe-le 7minute.Transferă-le într-un bol cu apă rece ca gheața.Lasă-le să se răcească bine, apoi curăță-le și lasă-le deoparte.
2.Amestecă într-un castron carnea de cârnați,piperul,șunca și ierburile aromate,apoi formează 4chiftele de mărimi egale. Acoperă complet cu folie alimentară una dintre chiftele și aplatizeaz-o cât de subțire poți. Presară făină pe fiecare ou,apoi folosește folia alimentară pentru a acoperi complet oul.
3.Bate bine oul rămas și lasă-l deoparte. Pune pesmetul și făina în farfurii diferite. Tăvălește ouăle prin făină, apoi prin oul bătut și pesmet.
4. Pentru a le prăji,toarnă o cantitate de ulei până atinge un nivel de 5cm într-o tigaie adâncă si încinge-l bine.Verifică dacă uleiul este încins prăjind puțin pesmet.În funcție de cât de mare este tigaia folosită,prăjește toate ouăle deodată sau în tranșe,timp de 8-10minute,până devin aurii și crocante.Apoi serveste-le taiate cu muraturi.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...