Pentru 2 portii: 4 oua, , 4 felii paine prajita, 4 felii sunca, 20 ml otet de mere, patrunjel, sare
Sosul: 4 galbenusuri, 150 g unt superior cu 65% grasime Covalact de Tara, 10 ml suc de lamaie, 10 ml otet de mere
Mod de preparare:
Ouale se sparg intr-o oala mica cu apa clocotita cu sare si otetul de mere. Se fierb 4 minute fiecare si se scot. Peste feliile de paine prajita se aseaza sunca prajita si ouale.
Pentru sos se bat galbenusurile cu sucul de lamaie si otetul de mere. Se pune vasul la bain-marie, se pune untul si se amesteca constant pana cand se ingroasa. Se pune cate o lingura de sos peste fiecare ou. Se asezoneaza cu patrunjel tocat.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...