6oua(pentru 3persoane)
1 canita lapte Covalact de tara
sare
cascaval Covalact de Tara
ulei
Mod de preparare:
Se bat ouale intr-un castron si se adauga putina sare, dupa gustul fiecaruia.
Intr - o tigaie se adauga un strop de ulei,ouale batute , laptele si cascavalul taiat cubulete sau felii (depinde de gustul fiecaruia). Se serveste calda !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...