un pahar de nutela sau alta crema de ciocolata in jur de 300g,2oua,10 linguri de faina
Mod de preparare:
topesti nutela la bai marin pana se face subtire,bati ouale si le incorporezi in crema de nutela amestecand bine apoi adaugi faina putin cate putin ai grija sa nu se formeze cocoloase.Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau in forme de briose la alegere o bagi in cuptorul incalzit timp de 30 min testezi cu scobitoarea sa nu se lipeasca POFTA BUNA
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...