800 gr muschiulet de porc
100 gr orez
o punga spanac Bonduelle
un borcan de ciuperci Bonduelle
o ceapa
100 ml ulei
200 gr cascaval
un morcov
sare si piper.
Mod de preparare:
Am taiat muschiuletul, in asa fel incit ,sa fie sub forma de cerc.Am crestat marginile in 4 locuri,pe ambele parti.Dupa ce le umplem,le vom impleti .O alta bucata am taiat-o la fel,numai ca am ridicat partile exterioare in sus,pentru a-i da o forma de floare.Am presarat sare si piper.
Spanacul l-am calit intr-un pic de ulei,impreuna cu o ceapa maruntita, bine.
Orezul l-am fiert in apa cu sare.
Ciupercutele si morcovul maruntit,le-am calit ,cu ceapa si ulei.
Am umplut muschiuletul cu spanac,ciupercute si morcov.
Am impletit doua bucati iar la una,am ridicat marginile in sus.Am asezat in mijloc ciupercute feliate,sub forma de petale.Am presarat pe deasupra,cascaval ras.
Am pus carnea la cuptor,invelia in staniol.
Am asezat apoi toate in farfurie.Pofta buna.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...