O pulpa de miel(din fata impreuna cu 2-3 coaste)1Kg maruntaie de miel(ficat,inima,plamani)500 g carne de porc grasa,2 oua,200 ml.ulei,1legatura patrunjel,usturoi,sare,piper dupa gust.
Mod de preparare:
Carnea de porc se pune la fiert prima. Cand este aproape gata, se adauga si maruntaiele de miel.
Cand este gata se lasa la racit si se da prin masina de tocat apoi se adauga usturoiul, patrunjelul verde, ouale crude sarea si piperul dupa gust si se framanta bine.
Se desprinde cu atentie pielea de pe pulpa formand un buzunar care se umple cu compozitia de mai sus si se coase bine pielea pentru a nu-i permite sa se scurga in timpul coaceri.
Se pune uleiul in tava impreuna cu putina apa asezam pulpa umpluta peste care punem frunze de patrunjel verde si dam la cuptor cam 2 ore pana se patrunde bine carnea avand grija sa o stropim din cand in cand cu sosul ce se aduna in tava.
Se serveste cu garnitura de spanac si cartofi natur..
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...