miel, condimente dar sa nu lipseasca sare, piper, usturoi, ulei.
Mod de preparare:
Tare bine curatam mielul, dupa care dupa preferinte transam in bucati, si punem intr-un oala in care deja am pus apa foarte calda.Dupa cinci minute schoatem din apa stergem foarte bine cu o panza curata si uscata. Se condimenteaza dupa preferinte si intre carnea de miel introducem bucati de usturoi curatate. Se lasa asa pus la o tava unsa bine cu ulei timp de 5 ore. Dupa acest timp bagam in cuptor cald dupa 20 de minute se schoate se schimba carnea pe celelate parte tare bine se mai pune peste carne ulei cald., se pun inapoi inca 20 minute in cuptor.Dupa care choatem si se pot servi dupa cum place cu sau muratura., cartofi prajit, mamaliga si etc.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...