carne de miel 2 kg - boia dulce ~jumatate de lingurita - piper boabe - lamaie - apa - unt Covalact -
Mod de preparare:
Carnea de miel se freaca cu lamaia pe fiecare parte si se unge cu unt topit si cu boia dulce de ardei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se pune intr-o tava cu apa calda si cateva boabe de piper. Se baga la cuptor o ora, dupa care se intoarce, se stropeste cu sosul din tava si se mai lasa o ora.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...