Pulpa de miel, mustar Dijon, sare, piper, rozmarin, menta, usturoi, ulei de masline, vin alb
Mod de preparare:
De obicei pun carnea la marinat, am curatat carnea de pielite, grasime, am spalat-o si am pus-o in tava cuptorului. Am condimentat-o cu sare, piper si am uns-o cu msutar, dupa care am adaugat rozmarin si menta. Am crestat carnea din loc in loc si am pus cate un catel de usutroi si am stropit cu ulei de masline. Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incalzit in prealabil la 250 grade vreme de 30 min. Am adaugat apoi vin, am coborat temperatura la 200 grade si am lasat carnea sa se patrunda usor, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava. Dupa inca 30 min. am inlaturat folia si am lasat carnea sa se rumeneasca frumos. Am asezat pulpa pe un platou si am garnisit-o cu cartofi (tot la cuptor) cu rozmarin.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...