se spala bine carnea de miel dupa aia se pune ulei in tava se aranjeaza carnea frumos in tava se condimenteaza cu piper vegeta se pune pe deasupra patrunje si rozmarin tocat maruntsi se da la cuptor 40 de minute cind este aproape gata se stropeste cu vin pofta buna
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...