Un miel fraged;
100 g unt ;
2 pahare de vin alb sec;
sare, piper,cimbru.
Mod de preparare:
Mielul, curatat si spalat bine, se presara cu sare si se unge cu unt peste tot. Maruntaiele tocate se sareaza, se pipereaza si se introduc la loc in burta mielului, cu putin unt. Se toarna peste ele vinul, apoi se inveleste mielul cu propria piele, care se coase bine peste tot. Intr-o groapa, se face un foc din vreascuri de vita de vie si lemne uscate si se pune mielul deasupra, la protap. Se intoarce, ca sa se friga pe toate partile. Cand s-a patruns suficient, se scoate si se serveste imediat.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...