1 iepure
300g carne de curcan
150g carne de porc
2 oua
1ceapa
1leg verdeata
3 catei de usturoi
rozmarin
boia de ardei
cimbru
250ml vin alb
ulei
lamaie
50g unt
piper
sare
Mod de preparare:
Toci marunt usturoiul, rozmarinul, amesteci cu ulei si apoi adaugi restul condimentelor.
Iepurele se condimenteaza pe interior si exterior cu amestecul de condimente.
Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa, verdeata si cele 2 oua.Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem burta.
Il punem intr-o tava inalta , adaugam vinul si acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptor pentru aproximativ 1 h.
Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...