1 iepure
3 cepe rosii
300 gr rosi cherry sau normale
2-3 morcovi
4-5 capatani de usturoi
300 ml vin alb demidulce
100 ml ulei de masline
100 gr unt
cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
epurele se spala bine bine in 2 ape.
Se transeaza astfel, pulpe spate, pulpe fata, iar coloana impreuna cu pipetul se taie in 2-3 bucati in functie de cat de mare este iepurele
Intr-o tava incapatoare si adanca se pune iepurele impreuna cau rosile cherry intregi.
Morcovul taiat rondele mai mari, ceapa taiata in patru iar la usturoiul i se taie doar coditele la toata capatana si se pune cu taietura in tava.
Untul se taie in bucatele si se arunca ici color prin tava
Se condimenteaza cu sare, putin piper si cimbru, cimbru ceva mai mult, merge de minune la carnea de iepure.
Se adauga apa astfel incat carnea sa stea jumatate in lichid.
Se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptorul incalzit la 160-170 de grade
Se tine la cuptor aproximativ 30-40 de min, de preferat uitati-va cand apa aproape sa- evaporat.
Cand apa s-a evaporat se adauga vinul si se mai tine la cuptor inca 30-40 de min pana cand aproape se evapora si vinul si carnea prinde o culoare caramizie.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...