naut, pasta susan, ulei de masline, sare, piper, boia, coriandru, lamaie
Mod de preparare:
Spalam nautul si il curatam de teci, il punem in blender pentru a iesi o pasta cat mai cremoasa, adaugam 1-2 linguri de pasta de susan si ulei de masline si le amestecam pana se omogenizeaza foarte bine.La sfarsit se pune deasupra ului de masline, coriandru maruntit si seminte de susan.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...